Преди завръщането: Петър Занев разкри единственото, за което съжалява от периода си в ЦСКА


Преди завръщането: Петър Занев разкри единственото, за което съжалява от периода си в ЦСКА
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

3348 0

Капитанът на Пирин Благоевград - Петър Занев, говори пред "Мач Телеграф" преди гостуването на ЦСКА от 12-ия кръг на Първа лига (3 октомври). 36-годишният бранител игра на "Армията" между 2019 и 2021 г. и се отчете с точно 60 мача, в които отбеляза 1 гол и добави 5 асистенции на сметката си.

В началото той сподели очакванията си за сблъсъка с "червените": "Винаги съм казвал, че мачовете срещу ЦСКА, Левски, Лудогорец са най-добрият шанс за всеки футболист да се изяви, а и младите момчета при нас трябва да се показват. Нагласата е най-после отборът ни да реализира труда, който полагаме през последните два месеца, защото все нещо не ни достига. Стоим добре и дисциплинирано на терена, хвърляме се от първата до последната минута, но е време да започнем да побеждаваме редовно. Вярвам, че ще огрее слънце и при нас".

Занев коментира и с какви чувства ще се завърне в Борисовата градина и дали съжалява за нещо от престоя си в клуба: "Вече съм в Пирин, но ми е приятно, че се завръщам тук. Имам хубави спомени от ЦСКА. Единствено съжалявам, че не успях по-дълго да играя там, но все пак дойдох в тима на 34 години. Благодарен съм на съдбата, че успях да се докосна до толкова голям отбор. С ЦСКА играхме в групите на Лига Европа, спечелихме Купата на България - все хубави моменти".

Опитният бранител не пожела да коментира актуалното състояние на ЦСКА: "Предпочитам да не коментирам ЦСКА. Имат си треньори, ръководство, фенове - всеки дава мнение, знае или не знае. Като страничен наблюдател само можеш да гледаш, да подкрепяш и да се радваш".

*Пирин е на 14-о място в Първа лига със 7 точки след 11 изиграни мача. ЦСКА е на трета позиция със сбор от 22 пункта (след 9 срещи).

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Ново попълнение на ЦСКА "виси" за мача срещу Пирин Благоевград

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички