Иван Караджов преди 3 октомври: Разбира се, че съществува тръпка, все пак се изправяш срещу Левски


Иван Караджов преди 3 октомври: Разбира се, че съществува тръпка, все пак се изправяш срещу Левски
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1939 0

На 3 октомври Берое е домакин на Левски в двубой от 12-ия кръг на Първа лига, който ще започне в 20:00 часа. Вратарят на старозагорци Иван Караджов даде интервю пред "Тема Спорт", в което сподели очакванията си за сблъсъка със "сините":

"Надявам се да имаме голяма подкрепа от феновете. Сигурен съм, че ако мачът беше в събота или неделя, стадионът щеше да е пълен, но и сега е удобен часът - понеделник вечер. Дано да има добра атмосфера, за да се получи истински футболен празник. Надявам се да победим", заяви бившият страж на ЦСКА и след това отговори дали мачовете с Левски му носят по-голяма тръпка:

"Със сигурност има такава, но с времето малко поизчезва, защото от много време не съм в ЦСКА, а играя за други отбори. Но, разбира се, че съществува тръпка, все пак се изправяш срещу Левски. Надявам се да се получи добър мач и нека по-добрият отбор да победи".

"В Левски има много голяма промяна след идването на Станимир Стоилов. Имат много добра сплав от българи и чужденци. Притежават солиден отбор за България. Играят агресивно и ще бъде труден мач за Берое, но ще излезем, за да спечелим трите точки", допълни още 33-годишният Караджов.

*Берое е на 10-о място във временното класиране с актив от 11 точки след 11 изиграни мача. Левски е на девета позиция с 18 пункта след 8 изиграни срещи. През миналата кампания "сините" победиха с 2:1 в София (6 кръг), а ответният сблъсък в Стара Загора завърши 1:1 (19 кръг).

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Мнението на старши треньора Николай Киров преди мача с Левски!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички