Киселичков: Потреперихме накрая, но съм доволен от така чаканата първа победа


Киселичков: Потреперихме накрая, но съм доволен от така чаканата първа победа
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1106 0

Старши треньорът на Спартак Варна Тодор Киселичков говори след първата победа на "соколите" през настоящата кампания. Те се завърнаха през тази година в елита, но в първите 10 кръга така и не успяха да стигнат до успех. В 11-тия обаче те се наложиха над Ботев Пловдив с 3:2.

"Опитахме се, според нашите сили и възможности, да се противопоставим на Ботев. Времето беше много тежко. Трябваше да сме по-компактни и да използваме шансовете си в атака. Вкарахме 3 гола, футболистите се раздадоха на максимум.

Допуснахме два гола от две дузпи, които може би не трябваше да правим. Потреперихме накрая, но съм доволен, че най-накрая постигнахме така чаканата първа победа. Трябва ни малко повече класа, но на този етап се борим с това, което имаме.

Футболистите се стараха и мисля, че победата е заслужена. Като футболист не усещах такова напрежение. Отвън е друго - грижа се за действията на целия отбор. Футболът е интересна и емоционална игра. Победата е изключителна важна за Спартак Варна.

Успяхме, макар и трудно, да я постигнем. Радваме се, че я постигнахме срещу добър отбор като Ботев. Победата ни прилягаше много и съм изключително радостен. Не се притеснявам за своето място. Бях поканен тук да работя. През това време го показвам ежедневно. Димитър Димитров е един от най-добрите треньори", заяви Киселичков.

Ето как се разви срещата с Ботев!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички