Бивш левскар провали Септември за трите точки срещу Спартак Варна


Бивш левскар провали Септември за трите точки срещу Спартак Варна
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

6369 0

Отборите на Сетптември София и Спартак Варна не успяха да се победят във втори мач от 12-ия кръг на родната Първа лига. Двата отбора завършиха при равенство – 1:1, в спор на „Васил Левски“.

Домакините от столицата откриха резултата през първата част, когато Асен Георгиев се разписа в 40-ата минута, а Виктор Митев изравни с плътен шут в добавеното време на първото полувреме, което шокира домакините.

През второто полувреме в София двата отбора имаха изгодни положения, като в 63-ата варненци уцелиха гредата след мощен удар на Ивей Ромееш, но топката не влетя повторно във вратата на Шейтанов.

В самия край на мача пък домакините от столицата получиха дузпа, която беше отсъдена спорно, а зад топката застана бившият футболист на Левски – Димитър Костадинов. Офанзивният футболист стреля силно с десния крак, но и кошмарно неточно.

С точката Септември остана на 12-ото място и вече има девет точки, докато Спартак е закотвен на последната 16-а позиция с пет пункта.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички