Киселичков: Спартак не заслужава тази позиция, идвам с амбиция за промени


Киселичков: Спартак не заслужава тази позиция, идвам с амбиция за промени
Снимка: Facebook / spartak1918official

1259 0

Тодор Киселичков говори за първи път, след като бе представен за нов старши треньор на Спартак Варна. Специалистът подчерта, че се присъединява към "соколите" с амбицията за надграждане.

Ето какво каза наставникът:

"С мен се свърза Павлин Николов. Благодаря на ръководството за поканата. Разговорите минаха нормално и лесно. Благодаря и на ръководството на Ботев Враца за възможността да присъствам тук днес.

Естествено, че идвам с амбицията и енергията да подобрим нещата в отбора на Спартак 1918 Варна. Естествено, че не е това мястото, която трябва да заема отборът на Спартак. Амбициран съм това нещо да се промени.

Скоро имаше среща между Ботев и Спартак за първенство. Наблюдавал съм няколко мача, горе-долу съм запознат и с футболистите, и със ситуацията. Според мен е нужно подсилване на състава, естествено е, че има добри футболисти в тима. Най-важното е да направим така, че Спартак да започне да печели. Трябва още следващите мачове да вземаме максималния брой точки, ако е възможно, ще работим в тази насока.

Знаете ситуацията с треньорите в българския футбол, ние може би сме най-незащитените хора".

Вижте повече около представянето на новия наставник!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички