Янчев похвали Любослав Пенев и каза доволен ли е от отбора в контролата срещу Торпедо Кутаиси


Янчев похвали Любослав Пенев и каза доволен ли е от отбора в контролата срещу Торпедо Кутаиси
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1297 0

Треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев, говори след контролата срещу грузинския Торпедо Кутаиси. „Червените“ не успяха да стигнат до победата, но специалистът остана доволен от представянето на възпитаниците си.

Един добър мач както през първото, така и през второто полувреме. Създадохме достатъчно положения, просто ни липсваше гола и завършващия пас. Свършихме добра работа във физически аспект тези дни, така че един етап мина. Сега вече навлизаме следващата седмица в три контроли през два дена“, коментира Янчев.

„Доволен съм от старанието, от работата, от раздаването в тренировъчния процес. Момчетата се влагат във всяка една тренировка. Имаме конкуренция на всеки един пост, те го осъзнават и дават максимума от себе си. Да, аз ги знам футболистите и от преди това. Напаснахме се вече, разбират и знаят какво се изисква от тях, стараят се да го правят. Видях много неща от работата, която вършим през седмицата. Доволен съм от старанието им“, продължи специалистът.

„Засега това е групата, с която разполагаме. Да, целите са високи. Нищо по-хубаво от това да имаш високи цели и да ги преследваш. Неминуемо, когато искаш да вървиш и да прогресираш трябва да имаш високи цели. В класирането те са напред, ние сме на трето място. Ще гледаме да си свършим нашата работа, а накрая ще видим къде ще завършим“, каза още наставникът на „червените“.

Той не пропусна да похвали и предшественика си Любо Пенев и екипа му за добрата работа през есента.

Казах, че е свършена страхотна работа през есенния дял в спортно-технически аспект от ръководството на Любо Пенев и неговите помощници. Отборът е на трето място, има потенциал, така че ще развиваме още отбора. Целта на всеки един двубой е головете. Когато ги има, винаги е по-добре. Искам да засилим още агресивността в нашия отбор“, завърши Янчев.

Прочетете и репортажа от мача между ЦСКА 1948 и Торпедо Кутаиси

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички