Тодор Янчев с конструктивна критика след голям бой над казахи


Тодор Янчев с конструктивна критика след голям бой над казахи
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1581 0

Треньорът на ЦСКА 1948 - Тодор Янчев, говори след категоричната победа с 4:1 над Казахстанския Аксу в контрола, проведена на подготвителния лагер на тима в Турция. Попаденията забиха Александър Колев в 13-ата минута, Обилор си вкара авгогол в 18-ата минута, Бирсент Карагарен направи преднината класическа в 61-ата и Ради Кирилов  в 88-ата минута. Почетното попадение за казахите реализира Кайрканов в 67-ата минута.

Като резултат, да, вкарахме четири гола, но и другите мачове ни бяха доста добри. Днес не трябва да ни заблуждава резултата, играхме добре, но можем и още по-добре“,коментира след мача Янчев.

Създадохме много положения, все пак головете са солта на играта - без тях не може. Днес вкарахме четири, можеше и повече да вкараме. Като цяло повече ме интересува динамиката в нашия отбор и хубави взаимодействия, които изграждаме“, продължи  младият специалист.

„Мисля, че да. Има някои натъртвания в нашите играчи, като цяло казахстанския футбол е на ръба на фала и днес го видяхме“, отговори той на въпрос дали всички в състава му са здрави си.

„Винаги има неща, които трябва да изчистваме и да работим върху тях, дори днес въпреки резултата и победата. Конкуренцията тази година е на изключително ниво на всяка една позиция, имам някаква идея в главата си за състава, но до последно ще ми бъде много трудно да избера стартовите 11. Имам нещо в главата си, хубаво е че има избор“, завърши Янчев.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Янчев каза ще има ли тотални промени в ЦСКА 1948 и обяви какво не трябва да се прави

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички