Изненада: Любослав Пенев обратно в Първа лига - поема закъсал


Изненада: Любослав Пенев обратно в Първа лига - поема закъсал
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

10625 0

Един от най-популярните български треньори за последните години Любослав Пенев е пред любопитно завръщане в първото ниво на футбола у нас. До този момент в кариерата си той е бил начело на следните български отбори: ЦСКА, Литекс, Ботев Пловдив, Царско село и ЦСКА 1948.

Според колегите от "Спортал" сега му предстои да поеме предпоследния във временното подреждане на Първа лига - Хебър Пазарджик. Тимът е в серия от три поредни загуби, като последната дойде срещу шампиона Лудогорец.

Хебър е на 15-а позиция с 16 точки - четири повече от последния Спартак Варна. 13-ият Пирин пък е с четири точки аванс пред отбора от Пазарджик.

Към момента наставник на отбора е друга значима фигура от историята на ЦСКА - Владимир Манчев. Младият специалист обаче не успя да стабилизира достатъчно представянето и резултатите на отбора и вече се предполага, че ще загуби мястото си в клуба и че скоро това ще бъде обявено официално.

Паузата за срещите на националните отбори вече започна и евентуално треньорска смяна е логично да се състои сега, в нейното начало, или чак след края на сезона. 

Неотдавна пък се появи информация, че Любослав Пенев е бил близо до Лудогорец, за да замени Анте Шимунджа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички