Владимир Манчев отговори: Какво спря предпоследния от сензация срещу хегемона Лудогорец


Владимир Манчев отговори: Какво спря предпоследния от сензация срещу хегемона Лудогорец
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

11465 0

Старши треньорът на Хебър Пазарджик Владимир Манчев говори след поражението за неговия отбор срещу шампиона Лудогорец с 1:3. Той остана много доволен от реакцията на своя отбор след последните срещи и призна голямата разлика в класите.

"Целият стадион видя отговора ни, дадоха всичко от себе си играчите, такава реакция очаквах. Имахме много разговори. Благодаря и на щаба, че обсъдихме последните два мача. Не мога да не бъда доволен от това, което показаха играчите. Естествено, отборът на Лудогорец е много класен, не ни стигнаха силите да вземем повече.

Първото полувреме имахме добри атаки, които не успяхме да развием, това го има като проблем при нас. На моменти взимахме грешни решения пред наказателното поле. През второто полувреме повече се стремяхме да ограничаваме празните пространства, много ни затрудниха с включванията от втора позиция.

Тази грешка за гола ни попречи да вземем нещо повече от този мач. Всички отбори имат контузени и наказани, нормални неща са. Трябва да се справяме с тези играчи, които са налице. Изиграхме много сериозен мач, класите са много различни, не е тайна за никого. Противопоставихме се на отбор, който играе в Шампионска лига и Лига Европа. Ние не бяхме играли в елита у нас от около 20 години" - заяви Манчев пред "Диема спорт".

Предстои пауза за срещите на националните отбори, като Манчев вече знае, че го очаква много работа тогава.

"Върху много неща ще работим по време на паузата, най-вече върху увереността на играчите. Убеден съм, че това, което имаме като цел, ще го постигнем" - завърши той.

Вижте повече за това как Лудогорец се измъчи с предпоследния в Първа лига в мач за историята на Хебър (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички