Екстаз в Пазарджик: Хебър шокира Лудогорец с гол за историята (ВИДЕО)


Екстаз в Пазарджик: Хебър шокира Лудогорец с гол за историята (ВИДЕО)
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

23485 0

Хегемонът в българския футбол Лудогорец е огромен фаворит срещу намиращия се на предпоследното място в Първа лига тим на Хебър. Въпреки че "орлите" успяха да поведат в резултата през първото полувреме, то те се насочиха за почивка при равен резултат.

След сериозен натиск разградчани поведоха заслужено във 22-рата минута. Тогава те организираха много бърза и стойностна атака, която завърши с технично подаване с гръб към Спас Делев, който от перфектна позиция в наказателното поле не остави шансове на Микулич.

Големият момент в срещата обаче дойде една минута преди края на редовното време. Тогава Арсенио Валпорт бе изведен от свой съотборник, напредна с топка в крака в наказателното поле и стреля високо и силно в близкия ъгъл.

Падт не успя да спаси, но веднага след гола бе маркирана засада. След няколкоминутен преглед с ВАР обаче бе установено, че всъщност нарушение на правилата не е налично. Попадението бе зачетено.

Така Хебър вкара исторически първи гол в първото ниво на българския футбол на стадион "Георги Бенковски" в Пазарджик. В това отношение Арсенио Валпорт се записа в историята на клуба.

Всичко за мача от Първа лига Хебър - Лудогорец в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички