Изненада: Лудогорец искали Любослав Пенев - двете страни преговаряли


Изненада: Лудогорец искали Любослав Пенев - двете страни преговаряли
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

18028 0

След разочароващата загуба от предпоследния Пирин Благоевград треньорската рокада в шампиона Лудогорец е факт! Словенецът Анте Шимунджа бе заменен от Ивайло Петев. Именно той влезе с "орлите" в родния елит и под негово ръководство разградчани загатнаха на какво са способни.

Оказва се, че от Лудогорец са преговаряли и с друго много сериозно име в българския футбол. Става въпрос за Любослав Пенев, срещу когото са се изправяли редица пъти, но най-жестоките сблъсъци са били, докато е бил част от ЦСКА. Информацията е на колегите от "24 часа".

Легендата на "армейците" има богат опит в България, като е бил треньор и на Литекс, Ботев Пловдив, Царско село и ЦСКА 1948. Той е бил и национален селекционер в периода 2011-2014, когато "лъвовете" показаха израстване.

Шефовете на "орлите" са влезли в контакт с Пенев, но двете страни не са постигнали съгласие и в крайна сметка не се е стигнало до сензационния ход, допълва изданието. След раздялата пък Анте Шимунджа отправи последно послание за Лудогорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички