Ивайло Чочев грабна поредна награда и разкри амбициите на ЦСКА 1948 за сезон 2022/23


Ивайло Чочев грабна поредна награда и разкри амбициите на ЦСКА 1948 за сезон 2022/23
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1104 0

Голмайсторът в Първа лига до момента през сезон 2022/23 - Ивайло Чочев, бе награден за Футболист №1 на 12-ия кръг от първенството, след като вкара два гола на Локомотив Пловдив и изкачи ЦСКА 1948 на върха в класирането

"Първо, искам да благодаря на всички треньори и на момчетата за тази победа в Пловдив и за цялото представяне от началото на сезона", каза той при получаването на наградата в Пресклуб България и заяви, че се надява "червените" да запазят мястото си в Топ 3 в течение на кампанията:

"Отборът има по-голямо самочувствие, това ни задължава да се представяме по-добре, надявам се да продължим с добрите изяви и накрая да запазим място в тройката. Не усещам по-специално внимание от защитниците, радвам се, че продължавам да вкарвам и помагам на отбора да печели точки. Мисля, че имаме 22 основни и равностойни футболисти - доста често правим ротации, щом така хората и анализаторите го казват, може би е така - може би след Лудогорец сме с най-дълга скамейка и широк състав. Това ни е от полза, тренираме по-добре, когато на някой не му върви играта, може да влезе негов достоен заместник".

29-годишният Чочев, който има 12 гола от началото на сезона, не скри, че амбицията на ЦСКА 1948 е да печели трофеи и да играе в евротурнирите: "Разбира се, колкото се може по-напред да стигнем за Купата, тя е най-прекият път за трофей, докато първенството е доста по-дълго, над 30 мача се играят. Това ще е най-добрият завършек на сезона, ако се класираме за евротурнирите. Мисля, че с амбициите на нашия клуб, треньор и ръководство, с работа и дисциплина до края ще се борим за място в Европа. Това ще е плюс за всички наши млади момчета и футболисти да се развиват".

*Идната неделя, 9 октомври, ЦСКА 1948 е домакин на Черно море в среща от 13-ия кръг на Първа лига!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Разкриха защо Кръстаич пренебрегна Чочев, Миланов и т.н. в дебюта си!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички