Разкриха защо Кръстаич пренебрегна Чочев, Миланов и т.н. в дебюта си


Разкриха защо Кръстаич пренебрегна Чочев, Миланов и т.н. в дебюта си
Снимка: Alexander Stoyanov / LAP.bg

2602 0

Решението на Младен Кръстаич да не повика в състава на националния отбор в дебюта си някои от лидерите най-накрая получи своето обяснение. Според вестник "24 часа" целта е била търсене на терапевтичен ефект.

Както е известно, за мачовете с Гибралтар и Северна Македония сръбският треньор не повика добре представящи се футболисти като Ивайло Чочев, Георги Миланов и т.н. Пренебрегвайки ги, той е целял да ограничи последствията от "черния" за отбора месец юни, в който паднахме с 2:5 от Грузия в Разград и направихме 1:1 с Гибралтар.

Тогава в групата бяха и Чочев, и Миланов, както и Георги Костадинов, Кристиян Малинов и Георги Минчев. Най-големи въпросителни предизвика липсата на първия, който е лидер при голмайсторите в Първа лига.

Според "24 часа" решението на Кръстаич да не повика участници в юнските срамни резултати е спомогнало за успешния му старт начело на "лъвовете". Както е известно, и в двата мача националите записаха победи. А ето как обясни ситуацията техническият директор на БФС Георги Иванов. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички