Нова атака от Берое към Георги Кабаков: Съдиите са прикривани с високи оценки от съдийските наблюдатели


Нова атака от Берое към Георги Кабаков: Съдиите са прикривани с високи оценки от съдийските наблюдатели
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

3094 0

Изпълнителният директор на Берое - Стелиян Попчев, написа дълъг пост в социалните мрежи, в който изказа възмущението си от факта, че Георги Кабаков е получил наряд за сблъсъка между Лудогорец и ЦСКА от 13-ия кръг на Първа лига.

Припомняме, че след мача между Берое и Левски в понеделник (3 октомври), старозагорци излязоха с остра декларация срещу рефера, който призна гол на Ивелин Попов, въпреки че в секундите преди това топката се бе ударила в ръката на Илиян Стефанов.

Попчев уточнява, че "сините" са победили заслужено и че "за съдийски грешки не упрекваме гостите", но израява мнение, че "съдиите са прикривани с високи оценки от съдийските наблюдатели".

Ето какво гласи целият пост на Стелиян Попчев във Facebook (без редакторска намеса):

"Относно позицията на ПФК Берое!!!

Да, ПФК Левски ни победи, защото бяха по-агресивния, по-класния, по-добрия и повече желаещ отбор победата! Но принципно правилното решение е г-н Кабаков и г-н Вълков да получат заслужени оценки от г-н Данев (съдийски наблюдател). И след като получават отново наряд, излиза, че сме били прави, че съдиите са прикривани с високи оценки от съдийските наблюдатели. В изминалата футболна среща и двата отбора имат аргументирани претенции. И да, трябваше да се отмени гола (справка отменения гол на Барселона срещу Интер). 

И да, трябваше да се пусне авантаж в атаката на Левски (вече дали щяха да отбележат гол е отделен въпрос). И да, да свирят дузпа срещу Миланов (вече дали ще я отбележат е отделен въпрос). И да, много други ситуации. И въпреки това висока оценка за представянето на съдиите, поставена от съдийския наблюдател и подмината от председателя на съдийската комисия г-н Кашай.

И нов наряд на Кабаков още този кръг, който казва на клубовете - гледайте си работата и плащайте съдийските такси. Ами затова сме на това положение. И последно, за съдийските грешки не упрекваме гостите (музикантите толкова си могат), не ревем и не се оплакваме, а само споделяме проблема. Битият бит е банална фраза".

ВИЖТЕ ОЩЕ - Всички съдийски назначения за 13-ия кръг в Първа лига!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички