От Ботев Враца отговориха на Херо: Именно похватът му е липса на феърплей!


От Ботев Враца отговориха на Херо: Именно похватът му е липса на феърплей!
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1906 0

От ръководството на Ботев (Враца) реагираха на изказването на Димитър Димитров-Херо, в което са забъркани и те. Тимът на именития треньор - Спартак (Варна), се бори за оцеляване и може да изпадне още тази вечер, а Димитров обяви, че се притеснява да не би да няма феърплей във Враца.

Тази вечер Ботев посреща Хебър, а Спартак играе със Септември София. От врачанския клуб обявиха притесненията на Херо за неоснователни и посочиха, че такива внушения всъщност демонстрират липса на фейърплей. Ето цялата позиция на Ботев (Враца):

"Уважаеми приятели на футбола,

Ръководството на Ботев Враца изразява своята изненада и недоумение от тиражираните в медийното пространство „притеснения“ на старши треньора на Спартак Варна г-н Димитър Димитров, в които цитира предстоящия мач на нашия отбор срещу Хебър Пазарджик, изразявайки съмнение относно феърплея в срещата.

По този начин г-н Димитров прави несъстоятелни внушения на футболната общественост, които очевидно имат за цел да внесат допълнително напрежение в борбата за оцеляване, в която Ботев Враца вече не участва. Именно този похват на уважавания от нас футболен специалист бихме определили като липса на феърплей.

Искаме да обърнем внимание, че преди няколко дни нашият отбор успя да изпълни поставената цел, а именно оставане в Първа лига. Независимо от този факт старши треньорът Даниел Моралес продължава да разчита на най-добре подготвените и намиращи се в най-добра форма футболисти на Ботев, като така ще бъде и в предстоящия след няколко часа мач.

Бихме искали да отбележим, че Ботев заема 11-о място в класирането благодарение на футболните достойнства, които отборът показа през изминалите 33 кръга. Ние не сме спечелили нито една точка или победа благодарение на благоразположението и „грешките“ на съдии или други странични фактори.

Ботев продължава да играе само и единствено за себе си, своите футболисти и футболните фенове в град Враца и това няма да се промени по никакъв начин.

От ръководството на Ботев Враца" А ето какво решиха от Ботев (Враца) за треньорския пост през следващия сезон. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички