Херо напуска Спартак Варна, отсече: Тимът изпадна, защото не влезе в схеми


Херо напуска Спартак Варна, отсече: Тимът изпадна, защото не влезе в схеми
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

4991 0

Старши треньорът на Спартак Варна Димитър Димитров (Херо) бе разочарован от факта, че тимът му изпадна от Първа лига. Варненци продължиха без поражение в плейаутите, като сломиха Септември София (1:0), с което определиха съдбата и на столичани - Първа лига.

Херо разкри, че няма да продължи да води Спартак, а освен това сподели, че е имало бойкотиране в клуба отвътре. Той подчерта, че варненци и Септември са единствените, които играли честно, както и че Спартак е изпаднал, защото не е "влязъл в схеми".

Херо приключи със Спартак Варна

"Изпадат двата отбора, които единствено от тая група играха честен футбол. В България всичко е обърнато с главата нагоре. За да спечелиш нещо, трябва да играеш футбол с нечестни средства. Нашият отбор не е загубил мач в плейаутите. Не влезе в схеми и затова изпада.

Може би стартът беше най-големият проблем. До 10-ия кръг този отбор имаше една точка. Вината трябва да търсим в себе си. В много срещи бяхме доминантни и не успяхме да вкараме. Играхме честен футбол. Не се срамувам от отбора, който направихме последните пет месеца. С изключение на мача с Берое, футболистите играха добър футбол. Искахме да завършим с победа, за да защитим нашата чест и честта на клуба. Направихме го. За мен това е последният мач. Договорът свършва. Нямам и предложения. Имах доста неща, които не приемах в управлението на клуба. Това ми е последният мач във Варна.

Един прекрасен собственик в лицето на Николов, но един клуб, в който още когато дойдох имаше бойкотиране. Имаше хора от ръководството, които не искаха да остане в Първа лига. Не искам да влизам в подробности. Ако този отбор остане, Спартак Варна може като валяк да премине през Втора лига. Нямам идея как ще продължи моята кариера. Пак казвам благодаря на хората за всички. По друг начин можеха да се развият нещата, но не съм съгласен с някои неща в управлението" - сподели Херо.

Вижте как Спартак отлепи от дъното, но се насочи към Втора лига, закотвяйки и Септември там (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички