Херо констатира след Лудогорец 2:1 Спартак Варна: Мачът отиваше към равенство, все малко не ни достига


Херо констатира след Лудогорец 2:1 Спартак Варна: Мачът отиваше към равенство, все малко не ни достига
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

1868 0

Старши треньорът на Спартак Варна - Димитър Димитров, констатира, че винаги нещо малко не достига на неговия тим, за да се поздрави с по-добър резултат. Херо направи коментара си пред камерата на "Diema" в минутите след загубата от Лудогорец с 1:2 на 1/4-финалите за Купата на България:

"Получава се така, че все малко не ни достига. Като игра, като конструктивен футбол съм по-доволен от първото полувреме. Имахме ситуации, които не успяхме да доизградим. Второто полувреме играехме по-добре в защита", обясни Димитров, а след това определи успеха на "орлите" за заслужен:

"Мачът отиваше към равенство. Заслужен успех на Лудогорец, разбира се. Играхме близко до максималните си възможности. Имахме проблеми в нашия състав. Надявам се срещу Берое всички да сме готови, защото този мач вече трябва задължително да го вземем", допълни той по отношение на следващия мач на неговия тим от Първа лига, който е на 9 април.

"При нас става като рецидив. Такава грешка направихме срещу Арда и Локомотив София. Такива груби индивидуални грешки, които костват. Смених формацията в процеса на мача. 10-а, 15-а минута на второто полувреме. Смених я, защото линията, която играеше отзад в четворка не можеше да покрие, оставаха много пространства. Стана уникален гол и с това загубихме", каза още Херо.

ВИЖТЕ - Национал на Молдова заслужи подарък от "орел" с техника: Шокира Лудогорец (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички