Спартак Варна получил изумителна премия от трети клуб, за да спре ЦСКА?


Спартак Варна получил изумителна премия от трети клуб, за да спре ЦСКА?
Снимка: cska.bg

4175 0

Информациите, че даден клуб получава крупна сума под формата на премии, за да даде всичко от себе си срещу друг такъв не са нещо ново в родния футбол.

Било то от ръководството на собствения си тим или това на трети такъв, историите за чакащата торба с пари в съблекалнята или офиса не са една или две. Първият случай е положителен, вторият, за който "Тема Спорт" информира, че се е състоял преди мача между ЦСКА и Спартак Варна - не особено.

Изданието споделя, че "соколите" са получили обещание за рекордна премия от трети клуб. Тя е начислявала впечатляващите 100 000 лева при евентуални взети точки от "червените".

Въпреки това обаче, към момента "армейците" съумяват да надвият почти всеки от съперниците си. Момчетата на Саша Илич постигнаха минимална победа над варненци у дома с 1:0. Така те отново оглавяват еднолично класирането в Първа лига с 60 точки - 4 повече от втория Лудогорец.

Треньорът на "червените" - Саша Илич, коментира сдържано успеха над Спартак в събота. Той обаче не пропусна да отличи един от възпитаниците си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички