Официално: Легенда на българския баскетбол вече е изпълнителен директор в... Спартак Варна


Официално: Легенда на българския баскетбол вече е изпълнителен директор в... Спартак Варна
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1599 0

Борещият се за оцеляване в българската Първа лига Спартак Варна назначи много любопитно име за свой изпълнителен директор. Става въпрос за един от най-големите баскетболисти в модерната ни история - Тодор Стойков.

Президентът на варненския клуб Павлин Николков представи Стойков. Напомняме, че новият изпълнителен директор пое Лукойл Академик след края на баскетболната си кариера, а след това и Левски Лукойл.

Ето какво написаха от Спартак на официалния си сайт:

"Тодор Стойков е новият изпълнителен директор на Спартак Варна. Той бе представен официално пред клуба и администрацията от президента Павлин Николов.

Стойков бе избран за член на УС на Спартак, където бе и преди три години. След кратка пауза извън ръководството, легендарният баскетболист застава начело на клуба, за да работи за развитието и утвърждаването на Спартак.

Тодор Стойков, след като завърши бляскавата си баскетболна кариера, пое ръководството в Лукойл Академик, а в последствие застана начело и на Левски Лукойл.

Безспорно успехите му като играч и ръководител са много, затова му пожелаваме ползотворна работа и успех начело на Спартак Варна!" - гласи съобщението.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички