Глобеният и наказан Илиан Илиев разкри какво е казал на Георги Кабаков след мача с Лудогорец


Глобеният и наказан Илиан Илиев разкри какво е казал на Георги Кабаков след мача с Лудогорец
Снимка: Ivaylo Borisov / LAP.bg

2729 0

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев даде интервю пред "Петел", в което коментира полученото наказание след мача с Лудогорец от Първа лига.

Припомняме, че БФС глоби наставника на "моряците" с 1800 лева и го лиши от възможността да ръководи своя отбор за една среща, след като Илиев се скара на Георги Кабаков след последния му съдийски сигнал на "Тича" и получи жълт картон за поведението си. 

На въпрос на изданието как приема наказанието, Илиан Илиев отговори така: "Когато преди първенството казах, че първо трябва да влезем в шестицата, някои хора ми се смееха, но виждате, че всичко влиза в играта. Сега няма да водя отбора във важен мач, много важен мач и за нас, и за Локомотив София. Не че се притеснявам, защото Петьо Костадинов и друг път е водил отбора, но не мога да приема нито моя картон, нито този на Петьо".

Старши треньорът на Черно море разкри и какво е казал на Георги Кабаков: "Кабаков вдигна картони и на Петьо, и на мен в ситуации, в които нямахме никаква вина. В първия случай той свири меко казано спорен фаул, след който всички станаха от пейката. Кабаков обаче извика Петьо и му показа картон. Иначе аз в тази среща не съм имал противоречия с Кабаков, повече с Маргаритов. Ако имахме такива, щеше да ми вдигне картон по-рано, той това и чакаше".

"След мача го попитах, като се има за толкова голям съдия, защо не свири фаула в 92-рата минута в наша полза пред пеналта на Лудогорец. Защото по време на срещата, за подобно качване на гърба, отсъди два идентични фаула на Даниел Димов. Кабаков ми каза да не ръкомахам, аз му посочих мястото, на което беше извършен фаулът и той ми вдигна картон. Имам чувството, че нарочно дойде и свири края на мача пред нашата скамейка".

Илиан Илиев бе попитан и дали смята да пусне жалба срещу Георги Кабаков: "Ще обсъдим това с ръководството и може и да подадем жалба. Вижте, не търсим причините за загубата извън нас, просто не искаме да се правят провокации, за да мога да реагирам и да ме накажат. Иначе помощникът му Маргаритов допусна грешки, и то не малко. Днес ще обсъдим всичко с шефовете и в ранния следобед предполагам ще пуснем жалба срещу съдийството. Ако подадем жалба, това ще е дори само заради тенденциозно показаните картони на мен и на Петьо Костадинов".

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички