Илиан Илиев: Бяхме бавни, а Лудогорец ни наказа


Илиан Илиев: Бяхме бавни, а Лудогорец ни наказа
Снимка: Ivaylo Borisov / LAP.bg

1282 0

Треньорът на Черно море - Илиан Илиев, съжали, че отборът му не е успял да вземе нещо от домакинството си с Лудогорец, но акцентира, че шампионът е склонен да накаже всяка грешка на съперника, както е сторил и в неделния следобед.

"Ние видяхме предната седмица, че Лудогорец наказва почти всяка грешка. За съжаление първото полувреме, както вървеше, беше равностойно, не можахме да използваме в няколко ситуации да им създадем неприятности, не можахме да направим толкова, колкото е нужно срещу тях, тъй като знаем, че на са от отборите, които обичат да се защитават много, а да са по-атакуващ отбор. За това целта ни беше да откраднем топката и да правим бързи атаки. Не го направихме достатъчно. За съжаление отбор като Лудогорец при първото ни недоглеждане ни вкараха гол, а после вторият гол от рикошет", говори Илиев.

"Малко се видя стъписване и добре, че така завърши полувремето. Искахме на полувремето да коригираме нещата, да се подредим отново, а не да играем атака за атака, тъй като при този резултат за нас би било пагубно. Мисля, че ако голът беше паднал по-рано, имахме някои остри неща и може би трябваше малко по-рано да направим промени в атака, но има позитиви от този мач - когато ти води Лудогорец с 2:0 успяхме да вдигнем глава, да тръгнем да вкараме гол, за да вкараме някакво напрежение в тух. Успяхме, но доста късно", продължи той.

"С излизането на Родриго Енрике, особено на Леандро Андраде, а и Евгений Сердюк е наказан, де факто трима от четиримата ни атакуващи хора, естествено, че загубихме малко от тази скорост, с която сме създавали проблеми на всеки един отбор, когато ни остави празни пространства. Със сигурност тези неща, които изброих, трябва да ги преболедуваме, за намерим другата формула или другите хора, които да изпълняват това. Родриго Вилела не е играл на тази позиция, доста време не е бил първа опция."

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички