Кирил Десподов: ЦСКА не ме потърси и аз излязох предател


Кирил Десподов: ЦСКА не ме потърси и аз излязох предател
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

3078 0

Крилото на Лудогорец Кирил Десподов даде интервю за вестник "Филтър". В него футболистът разкри защо не се е завърнал в ЦСКА, след като не успя да се наложи в италианския Каляри.

„Когато бях на 20–21 години, станах много популярен и това ме правеше щастлив. Сега съм може би най-мразеният футболист в България. Знаете, че феновете на двата гранда Левски и ЦСКА са навсякъде в България. Те не ме харесват, не ме обичат, но пък това ме прави по-силен и изгражда характера ми“, твърди Десподов.

„ЦСКА не ме потърси, когато останах без отбор. Цяла България знаеше, че имам проблеми, преговарях с други клубове. ЦСКА можеше да си ме вземе обратно под наем, както направи Лудогорец. Но те не ме потърсиха и в крайна сметка аз излязох виновен, че съм бил предател.

А защо? Някой от ЦСКА потърси ли ме, за да откажа и чак тогава да отида в Лудогорец? Не! Факт, нали? Феновете трябва да гледат и от човешка гледна точка. Трябва да уважаваме труда на спортистите и техния избор къде да продължат да се развиват. Но винаги, когато си успешен, ще има хора, които ти завиждат“, заяви крилото.

Друг титулярен футболист на Лудогорец е пред завръщане в игра.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички