Генчев коментира драмите около президента на Локомотив София и отсече: Резултатът срещу Славия е справедлив


Генчев коментира драмите около президента на Локомотив София и отсече: Резултатът срещу Славия е справедлив
Снимка: Lap.bg

2386 0

Треньорът на Локомотив София Станислав Генчев изрази мнението си след равенството 1:1 срещу Славия. Столичното дерби се проведе на стадиона в кв. „Надежда“.

Първото полувреме беше по-добро от второто. Реализирахме гол, имахме и още опасни контраатаки. През второто полувреме Славия взе инициативата в играта. Бяхме дезорганизирани и допуснахме Славия да ни изравни. Предвид показаното на терена, резултатът е справедлив“, започна коментара си Генчев.

В повечето случаи грешките са при липса на концентрация. В края на мача не трябва да поемаме такива рискове. Днес Антонио беше болен и след като той излезе, позагубихме контрола на топката и Славия спокойно разиграваше. Това неминуемо води до грешка и Славия успя да се възползва“, подчерта специалистът.

След като останахме с 10 футболисти, целта беше да не получим гол и да опитаме контраатаки. Щеше да е изключително неприятно, ако почти цял мач водихме и накрая за 5-6 минути допуснахме обрат“, каза Генчев относно изгонването от игра Селсо Рапосо.

Единствено след мача с Хебър имаше негативни плакати от феновете. Нашият президент се опитва да осигури перфектните условия. Нормално не президентът да бъде обиден от транспарантите срещу него, но нещата сега са много по-спокойни“, коментира той проблемите в Локомотив София.

„От началото на годините на футболистите им се повтаря, че мач и тренировка без значение няма. Ако искаме да работим и да постигаме резултати, трябва да играем за победа и да се научим да играем печеливш футбол и да побеждаваме“, завърши Генчев.

Вижте ТУК репортаж от мача между Локо Сф и Славия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички