Генчев с нечувани разкрития за "детектора на лъжата" в Локомотив София


Генчев с нечувани разкрития за "детектора на лъжата" в Локомотив София
Снимка: БГНЕС

17459 0

Старши треньорът на Локомотив София - Станислав Генчев, говори след прословутия успех над Ботев Пловдив с 2:0 на "Колежа", който сложи край на 7 поредни срещи във всички турнири без победа за "железничарите", но причини сериозни проблеми за съперника.

Специалистът очаквано бе запитан около появилите се информации, че възпитаниците му през изминалите дни са били подложени на "детектор на лъжата". Генчев отново подчерта, че клубът се чувства ограбен след съдийството за Купата на България

Признанията на Генчев

"Всички искахме да играех финал за Купата, но незаслужено бяхме отстранени заради съдията. Още се чувстваме ограбени. Искам да кажа, че се гордея с футболистите, на които съм треньор. Имаше детектор на лъжата. Всички казаха, че не са участвали в уредени мачове и че са дали всичко от себе си.

Всеки беше разпитван по различен начин. И един мач да имаше, щеше да излезе на детектора. Благодаря на футболистите, че всеки се подложи на това нещо. Ето сега всичко го има черно на бяло, че няма уредени мачове с наше участие и е достойно за уважение", разясни специалистът. 

Вижте до какъв екшън се стигна след Ботев Пловдив - Локомотив София!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички