Генчев: Иван Василев е категоричен, че се оттегля от Локо София


Генчев: Иван Василев е категоричен, че се оттегля от Локо София
Снимка: Lap.bg

3067 0

Наставникът на Локомотив София Станислав Генчев говори пред медиите преди реванша от турнира за Купата на България срещу ЦСКА 1948 в сряда. "Железничарите" загубиха първата среща с 2:3. Той разкри, че собственикът на клуба Иван Василев е категоричен в намерението си да напусне.

Категорично: Локо София остава без собственик

"Разговарях с Иван Василев и той е категоричен, че ще се оттегли от Локомотив. Неприятно е, когато собственикът иска да напусне клуба. Всички знаем какво е направил Иван Василев за Локомотив - от окръжните групи до едно много добро представяне в Първа лига. Неприятно е за футболистите", заяви Генчев.

"Хубавото е, че той обеща всичко, което е поето като ангажимент към футболистите да бъде изпълнено, за да не се създава допълнително напрежение. Играчите постоянно питат какво се случва. Не е приятна обстановката. Най-малко сме очаквали след този сезон да се случи нещо подобно", разкри още треньорът.

Отборът вярва в обрат срещу ЦСКА 1948

Относно предстоящия мач той сподели: "Това, че сме загубили с 2:3 у дома, дава предимство на противника, но от друга страна правилото за гол на чужд терен не важи и това донякъде ни облагодетелства, защото и минимална победа може да вкара мача в продължения. Нищо не е загубено. Говорих с футболистите, те вярват, че можем да постигнем победа."

"Ще направим всичко възможно да зарадваме нашия собственик и фенове с добра игра и победа и да видят отбора на финал. Имаме известни проблеми, днес е последната тренировка и след нея ще разберем какъв ще бъде съставът. Надявам се контузените футболисти да са в максимално добро състояние. В такъв двубой е важно да се използва пълният потенциал на отбора", завърши наставникът. По-рано Генчев обяви, че ако Иван Василев напусне, то и той ще си тръгне.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички