Генчев завидя на Балтазар: Страхотна обстановка, всеки треньор иска да работи в такава атмосфера


Генчев завидя на Балтазар: Страхотна обстановка, всеки треньор иска да работи в такава атмосфера
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

2276 0

Старши треньорът на Локомотив София - Станислав Генчев, говори след дългоочаквания успех над Ботев Пловдив с 2:0 на "Колежа", който сложи край на 7 поредни срещи във всички турнири без победа.

Специалистът похвали своите играчи и говори за бъдещето си в "Надежда", след като в последно време бе спряган с някои родни клубове. Генчев завидя и на колегата си за новия стадион "Христо Ботев" и атмосферата на него.

Мнението на Генчев 

"Искам да благодаря на момчетата за себераздаването и дисциплината. Атмосферата беше чудесна. Успяхме да преодолеем негативните емоции и да спечелим. Винаги е имало настроение в нашия отбор, защото имаме много добър колектив. След всяка загуба успявахме да спечелим следващия мач. Сега имахме няколко слаби резултати, но има обективни причини за това. Виждате разликата, като имаме оптимален състав.

Не може винаги да се побеждава. Това е спортът. Съчувствам на треньора на домакините, защото винаги той е виновен. Не може винаги срещите да се печелят.

Страхотна обстановка и стадион. Дай Боже повече градове да имат такива. Футболът изглежда различен така – желанието и движението на топката също. Без тези неща трудно може да се напредва.Не вярвам да има треньор в България, който не иска да работи в такава атмосфера, но засега никой не се е свързвал с мен. Нямам предложение от нито един отбор", категоричен бе Генчев.

Вижте как ултрасите на Ботев Пловдив съблякоха играчите на клуба!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички