Генчев нападна сериозно Кабаков: Най-разочароващо е съдийството


Генчев нападна сериозно Кабаков: Най-разочароващо е съдийството
Снимка: Lap.bg

4438 0

Наставникът на Локомотив София Станислав Генчев не бе особено доволен от рефера Георги Кабаков при равенството 2:2 след продължения в полуфиналната среща-реванш за Купата на България срещу ЦСКА 1948. Равенството елиминира Локомотив с общ резултат 4:5.

Генчев със сериозна атака по Георги Кабаков

"Трябва да признаем класата на ЦСКА 1948. Ние опитахме да компенсираме с отборна игра и борбеност и поздравявам играчите за усилията. Има малки неща, които наклониха везните в полза на единия отбор. Съдията не даде нарисуван втори жълт картон на Елитон, за същата ситуация се даде картон на Кацаров. ЦСКА 1948 трябва да благодари на съдията Кабаков.

Най-разочароващо е съдийството в този мач и то в ключови ситуации. За първи път си позволявам да нападам така съдия, но дългогодишен труд на момчетата беше ограбен. Повечето от тези играчи едва ли ще получат нова възможност да играят финал", заяви Генчев след двубоя.

"Мотивацията беше на много добро ниво, играчите искаха да играят финал, да опитат да спечелят трофей. Опитахме се са успокоим нещата в съблекалнята с много разговори и футболистите направиха това, което трябва да правят професионалистите - да забравят проблемите извън терена и да се концентрират върху играта.  Можеше да докараме нещата до дузпи, където нищо не се знае", категоричен бе той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички