Ето какво обмислят за Първа лига, ако извънредното положение приключи на 13 май


Ето какво обмислят за Първа лига, ако извънредното положение приключи на 13 май
Снимка: Официален сайт на Левски

5112 0

Нов вариант за завършване на първенството ще бъде обсъден от бюрото на Изпълкома на БФС и профилигата, информира "24 часа". Това ще се случи в понеделник от 13 часа.

Ако извънредното положение в страната приключи на 13 май, в елита ще бъдат дадени две или три седмици за подготовка. След това през юни ще се изиграят двата кръга от редовния сезон плюс полуфиналите и финалът за купата, за да може да има готовност през юли да започне новото първенство.

Във Втора лига пък ще се направят директно плейофи за влизане. Септември и ЦСКА 1948 при разменено гостуване ще определят новия член на мястото на Витоша (Бистрица), а загубилият отива на бараж срещу 13-ия в елита, който в момента е Дунав. Локомотив (София) и Монтана по същия начин ще определят кой ще играе срещу 12-ия. Отпада мачът за участие в Лига Европа. А какво предложение за промяна във формата на Първа лига предложи Илиан Илиев вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички