Живко Миланов е претърпял лека операция


Живко Миланов е претърпял лека операция
Снимка: Оф. сайт на Левски

2299 0

Капитанът на Левски Живко Миланов бе приет в болница „Токуда“ и претърпя лека хирургическа интервенция. Приемането му в болничното заведение не е свързано с пандемията от COVID-19.

Юношата на „сините“ бе изписан днес и вече си е у дома, информираха "сините". "Чувствам се добре. У дома съм, при близките хора“, заяви Живко Миланов.

Само преди дни пък изпълнителният директор на "сините" отправи специални благодарности към него по повод намаляването на заплатите на играчите. "Специално искам да благодаря на нашия капитан Живко Миланов, на Николай Михайлов, на Иван Горанов и на Симеон Славчев от българските футболисти.

От чужденците искам да благодаря на Холмар Ейолфсон, на когато му се роди дете и затова го пуснахме, и Хали Тиам, защото това са двамата лидери от чуждестранните футболисти, на които шапка им свалям поради начина, по който реагираха и приеха това предложение. Всички е факт, остават трима футболисти, от които очакваме отговор дали ще се съгласят или съответно не, защото е тяхно право да откажат". А какво сподели Колев относно търсенето на спонсор - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички