Ивайло Петков: До вчера 3-ма, а сега 2-ма не са си намалили заплатите в Левски


Ивайло Петков: До вчера 3-ма, а сега 2-ма не са си намалили заплатите в Левски
Снимка: Официален сайт на Левски

4134 0

Спортният директор на втория във временното класиране на Първа лига Левски - Ивайло Петков, отново коментира ситуацията при "сините", като сподели и колко футболисти все още не са се съгласили да си намалят заплатите. Той разкри и как се готвят футболистите.

"До вчера трима не бяха подписали договора за намаляване на заплати, сега останаха само двама. Надявам се разумът и при тях да надделее и всичко да е наред. Няма да споменавам имена, защото се спекулира доста. Те не са отказали, просто им трябва повече време за размисъл. Тези футболисти чакат разговор с техни адвокати и агенти, за да вземат решение" - сподели Петков пред "Хоризонт".

"Това, което правят феновете за Левски, много помогна на футболистите да вземат решение за намаляване на заплатите. Засега нямаме проблем в това естество. Всички в Левски показва съпричанстност. От 16 март всеки футболист на Левски се готви индивидуално по програма. Разчитаме на техния професионализъм. От понеделник започват с нови програми и се надяваме на тяхната самодисциплина. От чужденците единствено Холмар Ейолфсон не е тук. Той е в Исладния, където отиде да присъства на раждането на първото му дете" - продължи изпълнителният директор.

Петров разкри още, че се намира в своя дом, защото в момента никой от "синия" клуб не работи. Той допълни, че ако изникне нещо спешно, се качва в колата и веднага идва в София. Такъв е бил и случаят през миналата седмица, когато е имало разговори за намаляването на заплатите.

Междувременно, капитанът на Левски Живко Миланов бе приет в болница „Токуда“ и претърпя лека хирургическа интервенция. Приемането му в болничното заведение не е свързано с пандемията от COVID-19.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички