Емил Данчев обяви защо Бербатов не иска да поеме БФС сега


Емил Данчев обяви защо Бербатов не иска да поеме БФС сега
Снимка: Actualno.com / Елин Андреев

3158 0

Мениджърът на Димитър Бербатов - Емил Данчев, обяви причините, поради които смята, че бившата футболна звезда не е готов за президент на БФС. Бившият нападател е свързван с поста в централата след напускането на Борислав Михайлов, защото направи изказване преди години, което навежда към такива амбиции.

"Много говорихме с Бербатов и той заяви, че не е готов да поеме БФС. И аз съм на същото мнение. Не искам да бъде употребен, както това се случи с негови колеги. Според мен, най-добрия път за него е първо да бъде вицепрезидент или член на Управителен съвет, да навлезе в нещата като ръководител. Нека да му дадем време сам да реши. Досега той е показвал, че рядко бърка", заяви Данчев пред "Канал 3".

Според футболния агент, има една по-подходяща към момента кандидатура от Бербатов. Това е колегата на Данчев - Лъчезар Танев. "Лъчо е изключително ерудиран човек, с много опит и познава много добре кухнята на българския футбол. Най-важното обаче е, че той може да казва "не". Хората, които пряко отговарят за избора на нов президент на БФС, трябва да изработят модел на бъдещия ръководител на българския футбол със съответните критерии и тогава да се търси подходящия човек", допълни егантът. А какво каза по темата самият Бербатов вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички