Бербатов: Юнайтед може да продава Йънг, има перфектен заместник


Бербатов: Юнайтед може да продава Йънг, има перфектен заместник
Снимка: Instagram

3578 0

Бившата звезда на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов си изказа мнението и относно слуховете, че Интер може да отмъкне ветерана Ашли Йънг. Според българина, ръководството няма защо да се притеснява относно евентуалното напускане на бека, тъй като в отбора има кой да го замени. Договорът на 34-годишния Йънг с английския клуб изтича в края на сезона. Англичанинът изкара 9 години на "Олд Трафорд".

"Манчестър Юнайтед не трябва да се притеснява, когато става въпрос за евентуално отиване на Ашли Йънг в Интер, тъй като има перфектен заместник. Когато започнете да сменяте различни играчи и се подготвяте да загубите някого, се нуждаете от някой, който да го замести. Уан-Бисака е изключителен, начинът, по който играе в защита, отнема топката и влиза в борба за нея е страхотен. А и той все още е млад, има още какво да научи, но вече се оказа перфектният заместител, така че, ако клубът продаде Йънг, не мисля, че трябва да се притесняват за това, след като разполагат с Уан-Бисака", коментира Бербатов за "Бетфеър".

"Много го харесвам и е чудесно, че Юнайтед го купи, той има светло бъдеще и сега трябва да остане концентриран, да бъде упорит и да работи усилено, като всеки играч. Със скоростта, която има и начинът, по който си връща притежанието на топката... Наистина можете да видите колко точни са тези детайли в неговата игра и ако той продължи по този начин, мисля, че ще бъде в Юнайтед за много дълго време", каза още българската легенда. А какво каза той за представянето на Маркъс Рашфорд вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички