Бербатов призова за промяна в българския футбол и каза дали ще се кандидатира за шеф на БФС


Бербатов призова за промяна в българския футбол и каза дали ще се кандидатира за шеф на БФС
Снимка: БГНЕС

3428 0

Бившият национал на България Димитър Бербатов намекна, че все още не се чувства достатъчно подготвен, за да стане шеф на БФС. Името му често е спрягано сред потенциалните кандидати за нов президент на родната ни централа, но до този момент отхвърля твърденията.

"Ако беше толкова лесно управлението щеше да е супер, но не е. Никой не е готов за такова нещо. Само безотговорен човек, може да каже, че е напълно готов. Времето за промяна е дошло. Трябва да се подходи към новото, модерното, младото. Идва конгрес. Тепърва ще се изяснява кои са желаещите. Това не е лесно, ако смениш един човек, а другите останат не сменяш нищо. Трябва цялостна концепция", сподели Бербатов след церемонията "Футболист на годината". 

"Собствениците на клубове трябва да искат променя. Мислим съм и мисля за доброто на българския футбол. Когато си пусна телевизора искам да се радвам. Да гледам терени, инфраструктура, публика и т.н. Всички тези неща са много трудно поправими, защото нивото им в момента не е добро, но има време да започнат да се оправят. Далеч сме от много държави", каза Бербатов, който е рекордьор за наградата Футболист на България със 7 първи места в анкетата. А всички наградени на снощната церемония - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички