„Длъжен съм да се излекувам“! Вили Вуцов с емоционално разкритие за здравословното си състояние


„Длъжен съм да се излекувам“! Вили Вуцов с емоционално разкритие за здравословното си състояние
Снимка: Lap.bg

7444 0

Треньорът на втородивизионния Янтра Габрово Велислав Вуцов не скри емоциите си след мача срещу Литекс от 11-ия кръг на Втора лига. Двубоят в Ловеч завърши без голове – 0:0.

Вуцов разкри повече подробности за здравословното си състояние. Както е известно, специалистът наскоро претърпя операция. Той сподели, че не участва пълноценно в тренировъчния процес на тима от Габрово.

ЕМОЦИОНАЛНИТЕ ДУМИ И РАЗКРИТИЯ НА ВУЦОВ

Не мога да не поздравя играчите си за добрия мач, който направиха. За мен това бе едно от най-силните ни полувремена от началото на сезона. И през второто не отстъпвахме много. Имахме над десет голови ситуации. Мен това не ме прави щастлив, защото тренираме реализация. Явно трябва да работим още повече и още повече. Доволен съм, че отдавна не бяхме играли толкова силен мач в дефанзивен план.

Имахме само една елементарна грешка. Като цяло стояхме много добре. Бях поставил първа цел да не допуснем гол. Не вярвах, че ще имаме толкова положения. Изпуснахме света. Поздравявам вратаря им. Аз го гледам отдавна това момче. Мисля, че ни прилягаше да си отидем като победители. Поне една точка след две загуби е крачка напред. Може би, че бях две седмици по болници и не успях да участвам в тренировките, попречи за предишните два мача. Да не казвам голяма дума, но може би спойката между мен и отбора се беше нарушила. Не винаги има логика във футбола”, коментира Вуцов пред камерата на „Диема Спорт“.

Продължаваме да си търсим нашето. Янтра е в много, много добро състояние предвид на много неща. Имаме доста добра публика. Виждате, че ни подкрепят, радват ни се. Има увеличение на посещаемостта в Габрово, значи нещата се правят правилно. Добрите дни на Янтра престоят.

Някой ми сложиха думи в устата, че съм казал, че трябва да се класираме в Първа лига. Искам да виждам Янтра да е друг отбор. Това имах предвид. Имаме много да работим.

Моля се всеки ден на господ всеки ден като лягам и ставам, аз съм вярващ човек, да ми помогне да се стабилизирам здравословно, за да мога да вляза в тренировъчния процес 100%, защото аз в момента участвам 25-30% и не мога да бъда пълноценен. Опитвам се, но не мога. Понякога има неща, които са извън теб. Опитвам се, тежи ми, боли ме. Дори седнах и подсказах на хората около мене, нашите ръководители, ако смятат да дойде друг човек да стабилизира нещата, въпреки че те не са се влошавали, но те изключително вярват в мен и изобщо не ми позволиха да си го мисля.

Те ми помагат и в цялото ми лечение. Аз съм задължен да се излекувам и да направя това, което всички искат в Габрово – да видят Янтра в друг вариант. Ще дойде и този момент. Не бързам да казвам кога – когато дойде времето”, сподели Вуцов.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Фенове за пример: Събраха пари за глоба от БФС за "несъществуващи бомбички"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички