Вили Вуцов за Първа лига и шансовете на Янтра за Купата на България: Като виждам 7-8 отбора в какво състояние са...


Вили Вуцов за Първа лига и шансовете на Янтра за Купата на България: Като виждам 7-8 отбора в какво състояние са...
Снимка: fcyantra.bg

1782 0

На 9-и септември (събота) от 16:00 ч. втородивизионният Янтра Габрово гостува на Саяна Хасково в мач от 1/32-финалите в турнира за Купата на България.

Старши треньорът на габровци - Велислав Вуцов, бе категоричен, че неговият тим няма да подцени съперника и си е поставил 3 задачи:

"Няма шанс да допуснем подценяване в мача за Купата. Ние в Хасково отиваме с три задачи. Първо, да играем добре, защото не играем чак толкова убедително. Второ, ще дам възможност на поне трима-четирима души, които са играли по-малко, да влязат и да се ангажират. И трето, най-хубавото нещо от този мач е, че победителят ще срещне отбор от Първа лига", обясни наставникът на Янтра пред официалния сайт на клуба.

Вуцов допълни още, че следи случващото се в елита на България и изрази мнение, че има 7-8 тима, които могат да бъдат победени:

"Гледам всички мачове от Първа лига и като виждам 7-8 отбора в какво състояние са, нашият състав, ако има късмета да се падне с някой от тези тимове, има шанса да го победи и да вдигнем още гребена нагоре, защото имаме възможности".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - "Плащаме за нещо, което не се е случило": Клубът на Вили Вуцов скочи на БФС!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички