Вуцов: Гонзо казва, че ще бъдем фамозни! С Иван и Драган ли? Обидно е да се коментират националите


Вуцов: Гонзо казва, че ще бъдем фамозни! С Иван и Драган ли? Обидно е да се коментират националите

3517 0

Старши треньорът на втородивизионния Янтра Габрово - Велислав Вуцов, сподели мнението си след успеха над Саяна Хасково с 3:0 в 1-32-финалите за Купата на България. 

Гостите се наложиха с попадения в последните 20-тина минута, а опитният специалист бе дал шанс на няколко футболисти, които не са го очаровали и в събота. 

Той сподели как възпитаниците му са успели да стигнат до важния успех и вече гледат към жребия, който може да им отреди среща с тим от Първа лига. 

В заключение Вуцов коментира и националите, пред които предстои европейска квалификация - гостуване на Черна гора. Преди дни "лъвовете" загубиха в Пловдив в контрола от Иран, а треньорът на Янтра никак не е доволен от развитието на националния тим. 

Мнението на Вуцов

"Дадох шанс на хора, които играят по-рядко, не го защитиха, но е за тяхна сметка. Въпреки всичко го докарахме до мач с отбор от Първа лига. Мисля, че вървим напред и след месец ще сме по-добри. Срещу който и да играем в следващия кръг - ще видим какви са ни способностите. 

На полувремето казах на момчетата, че трябва да вдигнат оборотите. До почивката играхме със страх с топката и на по-ниски обороти. Казах им, че трябва да се отпуснат, да рискуват, да тръгнат 1 на 1 с топката и разполагаме с повече атлетизъм. Промените в играта ни с топка доведоха до головете. Можехме да вкараме и още. 

Ще видим жребия и тогава може да говорим шансове. Ако се паднем с Лудогорец, как да оценим шансовете? Нямам предпочитан съперник. 

Феновете ни подкрепят навсякъде. Нашата публика е много добра, за това страдаме от миналата седмица, че някакъв измислен делегат описа бомби по терена. Заради това получихме наказание - 1000 лева, но това беше обида за нас. Според мен това е военен, който е ходил някъде на война и бомба го е уцелила... Щом продължава да чува такива без да има.

Може да коментирате ситуацията от края на първата част. Дали беше за червен или жълт картон. До колкото разбирам от футбол - червен картон е. Не знам дали е дузпа - не видях ситуацията отлично. 

Не искам да коментирам националите. Една година ни убеждава Гонзо, че след 3 години ще бъдем фамозни. Какви фамозни ще бъдем? Треньорът смени 60 човека. Този човечец взима Пешо, Гошо, Иван, Драган, откъде ли не ги взима! Така гради ли се отбор? Не знам така да се гради отбор. 

Всеки мач имаме 5-6-8-12 нови и падаме, а си викаме, че "вървим напред". По-назад няма на къде да вървим. Обидно е да се коментират националите", категоричен бе Вуцов. 

Вижте какво сподели треньорът на Черна гора преди мача с България!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички