Фенове за пример: Събраха пари за глоба от БФС за "несъществуващи бомбички"


Фенове за пример: Събраха пари за глоба от БФС за "несъществуващи бомбички"
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1063 0

От Янтра Габрово съобщиха на официалния си сайт за страхотен жест, направен от привържениците на клуба. Той касае глобата от БФС, срещу която от втородивизионния клуб бяха толкова недоволни (дошла след успеха с 3:2 над Струмска Слава).

Феновете на отбора са направили официално дарения, след като по време на сблъсъка с Черноморец бе поставена кутия от фенклуба за доброволни дарения. Целта бе да се съберат 1000 лева, а след края сумата наброяваше 970 лева.

От Янтра благодариха на своите привърженици. Ето какво написаха в сайта си:

"Страхотен жест от феновете на Янтра

Привържениците на „Янтра“ (Габрово) направиха днес официално дарение на клуба. По време на двубоя с „Черноморец“ (Балчик) на трибуните на стадион "Христо Ботев" беше поставена кутия от фен клуба за доброволни дарения, чиято благородна цел бе да бъде събрана глобата в размер на 1000 лева, наложена на ОФК „Янтра“ заради описано от делегата несъществуващо възпламеняване на бомбички при успеха с 3:2 над „Струмска слава“ (Радомир) преди няколко седмици.

Събраната сума от 970 лв. беше предадена днес на изпълнителния директор на „Янтра“ Михаил Митов от председателя на новорегистрираното сдружение "Фен клуб Янтра Габрово" – Стефан Иванов.

Тъй като наложената глоба от 1000 лева ще бъде удържана от БФС от сметката на клуба, беше взето решение, със съгласието на „Фен клуб Янтра Габрово“, събраната сума от 970 лева да бъде използвана за детско-юношеската школа на клуба.

Благодарим на всички, включили се в тази инициатива!" - гласи съобщението. Вижте повече за глобата от БФС и позицията на Янтра, че "плащат за нещо, което не се е случило".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички