Димитър Бербатов отговори дали няма пари: Да поканя някой да живее с мен да види какво мога


Димитър Бербатов отговори дали няма пари: Да поканя някой да живее с мен да види какво мога
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

12374 0

Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов даде любопитно интервю пред "Дарик радио". В него той бе запитан за някои обвинения и слухове покрай него. Едно от тях бе, че той и екипът му са "безделници и богаташи".

Бербатов сподели, че за някои кандидати за общински съветници не се отбелязва липсата на опит, но при него неизменно се случва. Освен това заяви, че някои управляващи родния футбол живеят на кредит.

От своя страна призова, че явно трябва да вземе някой да живее с него, за да види какво може, как живее и как правилно разпределя средствата си. Бербатов допълни, че си е изкарал парите пред всички и няма как да му се държи сметка.

Бербатов отсече, че няма как да му се държи сметка за парите

"Знаеш ли колко неща имам да върша? Ще ги жертвам всички. Не е на всяка цена да съм началник. Обвиненията, че сме безделници и богаташи, будят смях. Не знам как за кандидатите за общински съветници и кметове никой не казва за някои от тях, че нямат опит. За Бербатов само го казват.

Управлявам фондация, управлявам си финансите. Някои от нашите управляващи живеят на кредити. Не може да ми се държи сметка как съм си изкарал парите. Пред вас съм ги изкарал. Трябва да поканя някой да живее с мен, за да види какво мога да правя и как живея" - сподели той.

Освен това определи обвиненията към него, че "ходи да краде, защото му свършили парите" като граничещи с лудостта.

"Айде бе, Бербатов, свършиха ли ти парите, че ходиш да крадеш" - ми казват някои. Кухи обяснения, които граничат с лудостта. Основната цел е това управление да не управлява. Който и да е кандидат трябва да е" - завърши той.

Освен това Димитър Бербатов отказа да говори с Йордан Лечков и разказа за "тарикатските му номера".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички