Делегатите в НДК почти единодушно освободиха Михайлов и Изпълкома на БФС


Делегатите в НДК почти единодушно освободиха Михайлов и Изпълкома на БФС
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

4549 0

Три решения вече са взети на течащия в комента изборен конгрес на БФС в зала 3 на НДК. Както е известно, настоящото ръководство не признава провеждането на конгреса, но Димитър Бербатов и екипът му вярват, че избраният днес президент ще бъде легитимен.

76 делегати участват в гласуването, което вече започна. Първото взето от тях решения касаеше мандата на новия президент. Ако изборът е действителен, занапред ръководителят на БФС ще има право на максимум 3 мандата. Решението бе взето със 75 гласа "за".

ИЗВЪНРЕДНО ЗА SPORTLIVE: МОЖЕ ЛИ БЕРБАТОВ ДА Е НОВИЯТ ПРЕЗИДЕНТ НА БФС ОТ ДНЕС?

Със 74 гласа "за" бе прието второто решение на днешния изборен конгрес - за броя на Изпълкома на централата. Взе се решение той да се състои от деветима членове.

Малко след 15,00 часа беше взето и трето решение. Със 75 гласа "за" делегатите освободиха Борислав Михайлов и всички членове на Изпълкома на БФС. Следете всичко важно, което се случва на конгреса, НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички