Анонимен сигнал прати полиция на конгреса, Петров: Не сме обвинени в нищо


Анонимен сигнал прати полиция на конгреса, Петров: Не сме обвинени в нищо
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1316 0

Плануваният за днес от 10,30 часа изборен конгрес на БФС, срещу провеждането на който настоящото ръководство се противопоставя, продължава да се развива като цирк. Два часа и половина след уречения за началото му час - около 13,00 часа, полиция пристигна пред НДК, където се намира екипът на Димитър Бербатов и представители на клубове.

Петимата полицаи са се отзовали на сигнал на телефон 112, че някой е нахлул в зала 3 на двореца. Именно в тази зала трябваше да се проведе изборният конгрес, но за известно време Националният дворец на културата беше заключен.

Членът на екипа на Бербатов Стилиян Петров обясни, че не знае откъде е дошъл сигналът към 112, тъй като обаждането е било анонимно.

"Процедурата трябва да се спази, описват се нещата. По-късно ще разберем от кого идва. В момента се провежда конгрес и ние сме съсредоточени върху него. Не сме обвинени в нищо", обясни бившият капитан на България. Следете НА ЖИВО какво се случва в НДК в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички