Даниел Моралес се закани: Ще се борим докрай със зъби и нокти


Даниел Моралес се закани: Ще се борим докрай със зъби и нокти
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1226 0

Треньорът на Ботев Враца Даниел Моралес говори след мача срещу Септември София от последния 18 кръг преди паузата в Първа лига. Той не скри разочарованието си след нулевото реми в гъстата мъгла на стадион „Христо Ботев“.

Не мога да кажа, че днес ни покри късметът. Трябва да го търсиш късмета, да работиш за него. Нашият отбор имаше ситуации през второто полувреме, където натискахме, но не вкарахме голове, а и те имаха късмет. Така е във футбола Ние имахме шансове и те имаха шансове, но накрая за съжаление завършихме 0:0. Не съм доволен от резултата, защото трябва да постигаме по-добри резултати и да играем по-добре“, започна коментара си Моралес.

Преди последния ни мач имаше напрежение, защото играхме вкъщи срещу директен съперник и трябваше да спечелим три точки. За съжаление не ги взехме. Поради тази причина се извинявам на нашите фенове, които очакваха да спечелим три точки. Идва Нова година и нови мачове. Ще се борим докрай с нокти и зъби и ще направим всичко възможно този отбор хем да играе добре, хем да побеждава“, продължи бразилецът.

 „Имаше немалко ситуации, но те трябва да стават голове. Отборът имаше период, в който игра по-добре от противника, но не успяхме да вкараме при ситуациите си. Когато не вкарваш, не може да побеждаваш. Видях прогрес, виждам добро в отбора. Да, не беше най-силният мач, който сме играли, но вдигаме главите да продължаваме напред“, отсече специалистът.

Не мисля, че успяхме да направим нещо, с което феновете да се гордеят от нас. В първенството има още доста кръгове и има още доста неща, които да доказваме на тези верни фенове. Те имат право да изискват, да казват каквото си поискат, а ние сме длъжни да слушаме, да разсъждаваме и да продължаваме напред. Но отборът има потенциал и аз вярвам в тези състезатели и няма да губя увереност до края на първенството“, каза още Моралес.

Вижте как се разви срещата на стадиона под връх „Околчица“

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички