Валери Божинов: И аз имам заслуга за резултатите на ЦСКА, ценя Саша Илич


Валери Божинов: И аз имам заслуга за резултатите на ЦСКА, ценя Саша Илич
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1313 0

Не е тайна, че треньорът на ЦСКА - Саша Илич, е много близък с бившия футболист на Левски Валери Божинов. Двамата поддържат много топли взаимоотношения от престоя на родния нападател в сръбския Партизан, където е съотборник с настоящия наставник на "армейците".

Божинов не пропусна отново да засвидетелства приятелството си със специалиста. Той не се посвени да заяви, че има пръст в успехите на "червените", които се представят страхотно от началото на сезона.

"Постоянно се виждам със Саша Илич. Ходим на кафе, обядваме, вечеряме. Допитва се до мен. Той е мой приятел, много го уважавам и ценя още от времето, когато бяхме заедно в Партизан. Споделяме си всичко. Говорим, анализираме, постоянно обсъждаме", коментира пред "Блиц" бившият състезател на Фиорентина, Ювентус и Манчестър Сити, след което сподели за заслугите си за добрата форма на тима от "Българска армия".

"Той е треньор, а аз като човек отвън, който вижда нещата, му ги споделям и се вижда, че постига добри резултати. Да, и аз имам заслуга, но не е само, заради мен. Просто му помагам. Саша винаги ме изслушва като приятел, защото знае, че искам да му помогна. Няма значение, че е в ЦСКА. Със Саша на първо място сме приятели", добави още той и се върна към периода си в сръбския гранд.

"Саша много ми помогна при престоя ми в Белград. Аз бях чужденец там, а сега той е чужденец при нас и е редно да му подам ръка. Искам да продължава да има успехи. Желая му го от сърце. Няма значение дали е в ЦСКА или Левски. Тук става въпрос за професионална гледна точка, за работа. Ние трябва да сме пример за обществото, да показваме лоялност", завърши Валери Божинов.

Ето как Илич възнагради играчите си след успеха над Черно море с 2:0

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички