„Четири пъти досега съм плакал“! Емоционалният Стилиян Петров със сърцераздирателна изповед


„Четири пъти досега съм плакал“! Емоционалният Стилиян Петров със сърцераздирателна изповед
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

4743 0

Легендарният капитан на националния отбор на България и организатор на грандиозното благотворително събитие Мач на Надеждата“Стилиян Петров, говори изключително емоционално пред медиите след края на двубоя.

Стенли разкри, че през живота си е плакал 4 пъти - при раждането на двете му деца, последния мач със Селтик и днес. Освен това Петров призна, че е имало и човек, който е отказал поканата му да участва в „Мача на Надеждата“.

СИЛНИТЕ ЕМОЦИИ НА ГОЛЕМИЯ СТЕНЛИ

Знаех какво да очаквам, знаех кои футболисти потвърдиха. Някои отпаднаха по лични причини в последния момент. Като цяло звездите, които дойдоха днес, направиха едно шоу. Малко в по-бавно темпо. Видяхте невероятното докосване на Христо Стоичков, Мартин Петров с бързината си. Показаха на България, че футболът отново е жив, но за различна кауза. Чужденците са очаровани от публиката, как ги посрещнахме и как преживяват последните 24 часа в България и това само може да ни прави горди като нация. Правим го за една голяма кауза. Всички българи могат да са горди“, започна Петров.

 „Христо Стоичков си е Христо Стоичков. Снощи голяма част от гостите пристигнаха. Ицо Стоичков беше в хотела. Всички имаха респект към него и това, което е постигнал. Можем само да се гордеем, че е българин и е част от нашата емоция“, продължи бившият капитан на България. 

Не знаех как ще реагирам при излизането от терена. Много емоционално беше за мен. Беше много важно да усетя отново любовта на феновете и да покажа, че съм чул всички техни молитви за мен и моето семейство. Показахме, че един такъв мач в България може да се случи и нашите деца да са идоли и пример“, сподели той.

„ЧЕТИРИ ПЪТИ СЪМ ПЛАКАЛ ДОСЕГА“

„Четири пъти досега съм плакал – когато се родиха двете ми деца, прощалния ми мач в Селтик и тази вечер. Много е трудно да се организира едно такова събитие, но имах невероятен екип, който работеше неуморно, денонощно. До 4:30 бяха тук, за да всичко да е както трябва. Млади, ентусиазирани за каузата, за това да покажем, че България може да се гордее с едно такова събитие“, разкри Петров.

СМС-ите ще бъдат още четири месеца. Искам да продължа това нещо, да покажа, че можем да продължим да подпомагаме. Искам да мотивирам всички за подобни каузи“, разясни той.

ИМАШЕ ЛИ ОТКАЗАЛ ПОКАНАТА МУ

„С повечето от тези футболисти съм имал отговорност и приятелство. Явно съм успял да го запазя и съм им показал, че могат да разчитат на мен. Когато ги помоля да са част от нещо голямо, да се отзоват веднага. Не само чуждестранните футболисти, но и българските. Една голяма благодарност на тях. Да, имаше човек, който ми отказа, но няма да му кажа името. Каузата е позитивна, не искам да навлизам в тези неща. Всеки си има различни мнения, виждания, пререкания. Очаквал съм ги. За мен не е проблем“, завърши Петров.

ВИЖТЕ ОЩЕ: ВИДЕО И СНИМКИ: Стоичков се разплака заради Хубчев, стадионът подкрепи големия български защитник с №5

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички