ВИДЕО И СНИМКИ: Стоичков се разплака заради Хубчев, стадионът подкрепи големия български защитник с №5


ВИДЕО И СНИМКИ: Стоичков се разплака заради Хубчев, стадионът подкрепи големия български защитник с №5
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

10355 0

Изключително силни емоции се разразиха по време на благотворителната инициатива „Мач на Надеждата“, организирана от Стилиян Петров и фондацията му в подкрепа на хората, борещи се с онкологични заболявания.

Българските и световните звезди, които участваха в този мач, излязоха за загрявката със специални тениски в подкрепа на Петър Хубчев „С теб сме, Петьо“. Легендарният защитник се бори с коварната болест. Великият Христо Стоичков не успя да сдържи сълзите си, докато държеше в ръцете си фланелка с името на бившия си съотборник в националния отбор.

Разплаканият „Кавалер на Златната топка“ я връчи на Левон Апкарян, който неизменно е помощник-треньор в екипа на Хубчев, където и да е бил треньор славният ни бивш защитник. В този момент и целият стадион изрази подкрепата си към Хубчев.

Двубоят бе прекратен за кратко символично и в 5-ата минута. Тогава целият стадион се изправи на крака и аплодира героя на България от САЩ 94, водещ битка с тежката диагноза.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Само в SportLive! Димитър Димитров-Херо апелира към обществеността и обяви: Каузите като „Мач на Надеждата“ трябва да са по-чести в България



Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички