Просто Стилиян Петров: Пламенните думи, с които обобщи "Мача на надеждата" и "взриви" стадиона


Просто Стилиян Петров: Пламенните думи, с които обобщи "Мача на надеждата" и "взриви" стадиона
Снимка: БГНЕС

2332 0

Стилиян Петров бе много емоционален преди, по време на и след "Мача на надеждата". В крайна сметка той завърши при равенство 3:3, въпреки че резултатът бе най-малко важното в случая. След срещата Стенли обобщи благотворителното събитие.

"Каузата да оцелееш е нещо голямо и велико. Заради това сме всички днес тук - да дадем надежда, да покажем съпричастност в борбата на всички, които се борят с тази коварна болест. Трудно е, тежко е, но както вие дадохте на мен и моето семейство сили да се боря, да съм все още тук и 11 години по-късно да мога да облека фланелката на България и да се забавлявам пред вас" - започна Петров.

Впоследствие той благодари на хилядите фенове, като завърши със силните думи, че днес са му показали защо се чувства горд от факта, че е българин.

"Днес видях, че България е единна, България е силна. Всички тези звезди, които дадоха времето си да са тук днес, малко и по-бавно от предишните години, дадоха времето си да ви забавляват... Вие показахте едно голямо сърце, една голяма съпричастност и една голяма сила.

Това е България и можем само да се гордеем. Благодаря за подкрепата, благодаря за любовта. Моята любов към вас никога няма да спре и днес показахте защо съм горд, че съм българин" - бяха финалните думи на Стенли. Вижте как след 6 гола, вечна класа и сълзи "Мачът на надеждата" приключи, но посланието остана вечно.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички