Черно море се ядоса на Станислав Тодоров и ВАР, "моряците" дадоха пример с Челси - Борусия Дортмунд


Черно море се ядоса на Станислав Тодоров и ВАР, "моряците" дадоха пример с Челси - Борусия Дортмунд
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1941 0

В официалния профил на Черно море в социалната мрежа Facebook се появи гневна публикация по адрес на българския рефер Станислав Тодоров, който отговаряше за ВАР при домакинската загуба на "моряците" от Ботев Пловдив на 4 март.

"За пореден път се видя, че някои родни съдии вземат решенията за една или друга ситуация в дадена среща извън правилата на футболната игра" - така започва постът на "зелено-белите", които визират ситуация, при която не е дадена дузпа, а след това сравняват случилото се с това на реванша от 1/8-финалите в Шампионска лига между Челси и Борусия Дортмунд.

"По този начин се фаворизират определени отбори за сметка на други в борбата за Европа. Тук е моментът да зададем въпроса - чии интереси защитава и на кои отбори слугува Тодоров и ВАР?" - питат от "Тича", а за финал добавят, че очакват от Виктор Кашай и Съдийската комисия към БФС да изкажат мнение по случая!

Ето какво гласи цялата публикация на Черно море:

"За пореден път се видя, че някои родни съдии вземат решенията за една или друга ситуация в дадена среща извън правилата на футболната игра. Или по-точно водени от това “как трябва да свърши определена среща”. В мача между Челси и Борусия Дортмунд, ВАР сигнализира, че има игра с ръка в наказателното поле, и след разглеждане главният съдия, отсъжда дузпа.

При абсолютно същата ситуация обаче на мача между Черно море и Ботев Пловдив, главният съдия отсъжда дузпа, но ВАР, за който отговаря Станислав Тодоров, ОТМЕНЯ решението на рефера! Първата ситуация е в двубой от Шампионската лига, а другата в родния ни шампионат.

По този начин се фаворизират определени отбори за сметка на други в борбата за Европа. Тук е моментът да зададем въпроса - чии интереси защитава и на кои отбори слугува Тодоров и ВАР?

Очакваме Виктор Кашай и Съдийската комисия да си кажат мнението по случая!".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Илиан Илиев с атака към Станислав Тодоров: Знаем, че е близък до едни отбори от шестицата!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички