Официално: Северномакедонецът Влатко Дробаров се завърна в Черно море


Официално: Северномакедонецът Влатко Дробаров се завърна в Черно море
Снимка: Ivaylo Borisov / LAP.bg

1772 0

С публикация в официалния си сайт, от Черно море съобщиха, че в тима на Илиан Илиев се завръща северномакедонецът Влатко Дробаров!

По време на първия си престой на "Тича" (2020-22 година) защитникът се отчете с 48 мача и 2 гола.

"Зелено-белите" поясняват, че 30-годишният Дробаров за последно е играл във ФК Сараево, но в началото на 2023-та е прекратил договора си, "за да може отново да се качи на кораба на "моряците"".

Ето какво гласи целият пост на Черно море:

"Черно море официално привлече в редиците си Влатко Дробаров. Северномакедонският защитник за втори път облича фланелката на "моряците". Той бе част от отбора от 2020 до 2022 г., като през това време записа 48 мача и отбеляза 2 гола.

Дробаров е носил екипите на кипърския Арис (Лимасол), арменския Бенанц, мексиканския Мурциелагос, индийския Керала Бластърс и Оход от саудитска Арабия. В родината си пък е играл за Скопие, Напредак Кичево, Тедекс и Беласица (Струмица). За последно игра във ФК Сараево, където премина миналия юли, но в началото на годината прекрати договора си, за да може отново да се качи на кораба на "моряците"".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - "На бойното поле условията невинаги са добри": Черно море се надъха за Лудогорец!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички