Илиев с атака към Станислав Тодоров: Знаем, че е близък до едни отбори от шестицата


Илиев с атака към Станислав Тодоров: Знаем, че е близък до едни отбори от шестицата
Снимка: Ivaylo Borisov / LAP.bg

2293 0

Наставникът на Черно море - Илиан Илиев, не се изказа никак ласкаво за Станислав Тодоров, който отговаряше за ВАР по време на двубоя с Ботев (Пловдив). "Моряците" загубиха с 1:2 у дома, а Илиев имаше сериозни претенции към някои отсъждания.

Обвинение към ВАР и Станислав Тодоров

"С изключение на първите 15 минути изиграхме най-добрия си мач у дома. Станислав Тордоров, който беше на ВАР, беше решил, че днес не е нашия ден. Почти нямам претенции към моите играчи. Топката просто не искаше да влезе, има и такива мачове. Доста хора дойдоха да ни подкрепят, до последно искаха да вкараме. Знаем, че Станислав Тодоров е близък до едни отбори от шестицата. Тези неща ги знаем. Всяка минута създавахме чисто положение", заяви той.

"С това поведение на ВАР на Станислав Тодоров си мисля, че някой иска да попречи на Черно море. Не успяхме да реализираме ситуациите си, особено последните минути имахме три много добри положения. Имаше такива, при които трябваше да сме по-концентрирани. Ботев бяха прибрани в пенала, което е рисковано за тях", допълни наставникът на Черно море. А отборът вчера, 3 март, навърши 110 години.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички