Босът на Славия за Бербатов: Той жена си не може да управлява, та камо ли БФС!


Босът на Славия за Бербатов: Той жена си не може да управлява, та камо ли БФС!
Снимка: Facebook

48076 0

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов, който е бивш член на Изпълкома на БФС, заяви, че трябва да има нов конгрес за президент на централата. Той нападна кандидата за мястото на Борислав Михайлов - Димитър Бербатов, като му отправи и личностни критики.

"Конгрес трябва да има. Присъствах на предишния, не видях Боби да прави някакви нередни неща. Напротив, нередностите дойдоха от страна на претендента Димитър Бербатов.

Казал съм, че човек, който предаде националния отбор във важен момент, няма право да управлява. И да попитам само, Митко какво е управлявал, освен колата си? Той и жена си не може да управлява", отсече Стефанов пред "България Днес".

"Дал ли е лев за футбола? Не е! Имал някаква фондация, но и там нищо не дава, само събира пари. Да, беше добър футболист, знаем къде игра и какви са успехите му.

Защо не вземе да си харчи парите за кеф, спечелил си ги е, негови са си, ами се бута, където не му е работа", завърши босът на "белите". А ето за какво бе критикуван Стефанов от Емил Велев-Кокала.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички