Роден футболен агент осъди Венци Стефанов за уронване на престижа


Роден футболен агент осъди Венци Стефанов за уронване на престижа
Снимка: Lap.bg

8310 0

Популярният футболен агент Николай Жейнов е осъдил президента на Славия - Венцеслав Стефанов. Последният ще трябва да плати няколко хиляди лева на агента за това, че е уронил престижа му, пише "България Днес", като се позовава на справка в Софийски градски съд.

Поводът на Жейнов да заведе дело са обидите, които Стефанов изказа по негов адрес след трансфера на Филип Кръстев в "Сити Футбол Груп" през 2020 година. Босът на "белите" потвърди, че е бил осъден и очаквано не остана доволен от това.

"Ще обжалвам съдебното решение. Очаквах да ме осъдят, тук всичко може да се очаква и да се случи! Казваш истината и те осъждат. Присъдата, както виждате, е почти реципрочна. Лошото в случая е, че даваме материал на съда и се занимава с глупости.

Лошо е, че се бърка в живота на децата. Вместо да тренират, да работят, да се изявяват, нечии интереси, които са изключително финансови, се преплитат и ги забъркват и тях.

Аз ако тръгна да го съдя, мога, но това не е в мой стил. Казваш каквото имаш да кажеш на човека и това е. Защо трябва да ходиш зад гърба му, при родители, при медии, в съдилища? Не го разбирам това", коментира Стефанов пред изданието. А ето как Стефанов засегна Жейнов преди 3 години.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички